Online İtibar Yönetimi

Marka itibarınız her şeyiniz demektir. SEO Şefi çevrim içi online itibar yönetimi hizmetleri, arama sonuçları içerisinde ve sosyal medya siteleri içerisinde markanız ile ilgili her veriyi toplar ve gerekli değerlendirmeleri yapmamız için rapor olarak hazırlanır. Web üzerinde marka itibarınızı korumak için derinlemesine bir analiz yaparız.

online itibar yönetimi hizmetleri

Bazı müşterilerimiz itibar yönetimi problemi olduğu için bizleri tercih etmektedirler, Ancak itibar yönetiminin tam anlamı ile ne olduğunu anlamadıkları için genellikle yanlış hizmetleri seçerek bizlere ulaştıklarını gözlemleriz. Online itibar yönetimi markanız hakkında çıkan olumlu ve olumsuz haberleri bir data içerisinde anlık olarak toplamak ve gerekli önlemlerin alınarak raporlanması hizmetidir. SEO Şefi olarak uzun yıllardır online marka itibarı çalışmaları yapmaktayız.

Bu süreçler içerisinde çevrim içi çözümler konusunda politikacılar, ajanslar, reklam ajansları, ünlüler, iş kurucuları, küçük işletmeler ve büyük işletmelere çözüm ürettik. Her firma çok aktif olmak ve her kanalda görünmek istiyor. Bunun için farkında olmadan sürekli link zinciri kurarak, kimi zaman kalitesiz içerikler ve yanlış anlaşılacak haberler ile siteler, sosyal medya sayfalarında yer alıyorlar. İşte biz tam bu süreçte devreye giriyoruz, sosyal medya kanallarında hakkınızda çıkarılmış olumsuz bir habere ulaşmamız kimi zaman dakikalar sürebilmektedir. Ulaşılan olumsuz haberin kaldırılması için gerekli çalışmaları yapar ve sizlere raporlayarak ilerliyoruz.

Uzman bir ekip düşünün; tüm verilerinizi bir havuzda toplayan ve anlık iletişim kuran bir ekip, işte biz tamda bu hizmeti sunuyoruz. SEO Şefi olarak bu kaliteli hizmeti sağlamak için en iyi uzmanlar ile en verimli online itibar yazılımlarını kullanmaktayız.

Hizmet almadan önce bilginiz olması gereken konular:

  • Sorunu gidermeye açık değilseniz ve bizlerin yönlendirmesini dikkate almıyor iseniz maalesef size çözüm üretemeyiz. Online itibar yönetiminde tam yetki istiyor ve burada istisna oluşturmuyoruz.
  • Eğer yasaları ihlal eden bir siteniz var ise ve bu amaç için kurulmuş bir site iseniz sizinle çalışmıyoruz. Zarar veren veya aldatıcı siteler için hizmet sunmamaktayız.
  • Online itibar yönetiminizi gerçekleştirebilmemiz için son derece şeffaf ve şirketiniz hakkında bir çok bilgiyi bizlerle doğru olarak paylaşmanız gerektiğini bilmelisiniz. Sadece marka itibarı olarak düşünmemeniz gerekmektedir, şirketinizde çalışan kişi / kişilerin de online itibar yönetimi içerisinde olduğunu bilmeniz gerekmektedir.

Online İtibar Yönetimi Hizmetlerimiz

  • Strateji Geliştirme:  Sizler ile ekibimiz bir araya gelerek, en iyi verimli online itibar yönetiminin gerçekleşmesi için bazı stratejiler oluştururuz. Bu çalışmanın hazırlanma süreci 30 ila 60 gün arasında değişkenlik göstermektedir.
  • Uygulama: Ortak kararlar sonucunda iş şeması ve planlama kurallarına göre gerekli müdahalelerin yapılması konusunda tam hizmet destek veririz. Müşterilerimiz hakkında çıkan tüm olumlu / olumsuz haberler için ilk iletişimi bizler kurar ve gerekli atraksiyonları tamamlarız, eğer sorun tarafımızca çözülemedi ise bu konudan sizi haberdar eder ve gerekli yasal müracaatları başlatmanız için bilgi ve rapor sunarız. Bu süreç içerisinde içeriklerinizi de koruma altına alınırız, çeşitli içerik koruma DMCA gibi kanallar sayesinde lisanslı olarak içerik koruma hizmetini de sunmaktayız.
  • Yazılım Tavsiyeleri: Sadece SEO çalışmaları sürecinde online itibar yönetimi yapmak yanlıştır, markanızı sürekli koruma altına almanız gerekiyor. Eğer marka koruma hizmeti almak istemiyor ve bunu kendiniz yapmak istiyorsanız yine sizlere bazı yazılımlar tavsiye edebiliriz.

Hizmetimiz hakkında daha fazla bilgi almak için iletişim kurabilir ve bugün müşterimiz olabilirsiniz.

    Teklif Al

    Bize projenizi anlatın. En kısa süre içerisinde tarafınıza dönüş yapacağız.